Производство на бетон и варови разтвори

В  БРИГАДА имаме за цел не просто да ви предоставим бетон, а да създадем надеждна основа за реализирането на вашата следваща голяма идея. Гордеем се не само с качеството на нашите продукти, но и с опита на нашия екип.

С повече от 16 години опит в строителството, ние произвеждаме и доставяме на своите клиенти различни видове бетон, бетонови и варови разтвори, изградени от висококачествени материали. През годините създадохме и 2 бетонови възела – в гр. Казанлък и гр. Павел баня.

Като всички мокри процеси в строителството, производството и полагането на бетонови разтвори зависи от атмосферните условия и външните температури. Произведените бетонови разтвори на БРИГАДА могат да се полагат в зимни условия, защото машините подгряват материалите до необходимата темпертатура за производство на разтвора и се слагат добавки в готовия продукт, които позволяват наливането на бетон при минусови температури.

Контролираме качеството на входящите материали чрез сертификати от доставчиците и периодично взимане на собствени проби от материалите. Отделно всеки наш клиент може да вземе собствена проба и да я изпрати за изследване.

Производственият цикъл в БРИГАДА протича в следните етапи:

  1. Заявка от клиент;
  2. Производство на заявения разтвор;
  3. Доставка до обекта на клиента;
  4. Полагане с бетонпомпа, ако това е необходимо.

Разполагаме с широка гама от строителни машини и съоръжения за неговата доставка и полагане:

  • бетоновози с капацитет – от 6 до 12 m3;
  • автобетонпомпа с дължина на стрелата от 36 до 52 m;
  • миксер бетонпомпи с дължина на стрелата от 28 m до 32m;
  • стационарни бетонпомпи с дължина на разпределителната стрела от 21 m.

    Изпратете запитване